Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

22-11-2012

Hvem er den nye præstefamilie?

Hej, vi er den nye præstefamilie, som netop er flyttet ind i præstegården i Borris. Vi består af Simon på 31 år, Sara på 27 og Rakel på 1½ år. De sidste to år har vi boet i forstaden Rødovre, hvor Simon har arbejdet ved Grøndalslund kirke.

Rakel er glad for at gå i dagpleje og lege med de andre børn. Om morgenen kan hun næsten ikke vente med at komme af sted. Hun er af væsen nysgerrig og holder af at være udenfor - i al slags vejr.

For Sara er det at flytte til Borris næsten at komme hjem, da hun det meste af sin barndom har boet i Vorgod. Sara har netop færdiggjort sin uddannelse i statskundskab og gennem sin studietid har hun arbejdet i Ministeriet for Børn og Undervisning. Hun skal nu i gang med at søge arbejde. Når Sara skal slappe af holder hun af at bage og dekorere kager eller læse en god roman.

Simon har, efter at have færdiggjort sin uddannelse, været vikar rundt omkring i københavnsområdet, inden vi flyttede til Rødovre for to år siden. Undervejs i studiet har han været et år i Israel for at studere og arbejde for den danske kirke i Jerusalem. Sin gymnasietid brugte Simon i Ringkøbing, så han er ikke helt ukendt med det vestjyske.

Når Simon skal slappe af, holder han af at kokkerere og når tiden byder sig, at læse og studere.

Som familie er vi glade for at gøre ting sammen og holder af de øjeblikke, hvor tiden nærmest står stille. Vi nyder at rejse og komme ud i naturen. Senest har vi været i det naturskønne Harzen i Nordtyskland.

Vi glæder os over at være kommet til Borris og Faster sogne og ser frem til at tage aktivt del i livet i lokalsamfundene. Vi er glade for at være kommet til et sted, hvor kirken spænder bredt og vil arbejde for, at kirken engagerer sig og evangeliet forkyndes, sådan at det opleves relevant for den enkelte af os.

Vi glæder os til at lære jer alle bedre at kende.

Kilde: Sognebladet 2012/12

16-10-2012

Menighedsrådsvalg i Borris sogn

I henhold til lov om valg til menighedsråd § 16 bekendtgøres det herved, at der i forbindelse med valget

tirsdag den 13. november 2012 kun er indleveret èn gyldig kandidatliste. Derfor aflyses afstemningen.

Valgbestyrelsen for Borris sogn

____________________________________

Menighedsrådet de kommende fire år:

Egon Dag Nielsen

Mette Bøndergaard

Edvard Rasmussen

Tove Madsen

Anker Jørgensen

Mogens Rasmussen