Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Borris Sports- og Kulturcenter

Direkte link: www.borris/hallen

Nyt fra Borris Sports- og Kulturcenter

 Find kontrolrapport

 

Henvendelse til

Halbestyrer Thorkild Gjaldbæk-Nielsen på

tlf. 2574 6088 eller

mail: borrishallen@live.dk

 

Udlejning af multisal

 

Link til BGU

Link til BIF

01-01-2015

NY HALBESTYRER I BORRIS SPORTS- OG KULTURCENTER

Fra årsskiftet er det et nyt ansigt, man møder som halbestyrer, nemlig Thorkild Gjaldbæk-Nielsen. Og det er noget af et skifte for ham, da han indtil nu har været i landbrugets tjeneste som fodermester.

Men det var ikke en stilling, der lå lige ”til højrebenet”. Det var faktisk Dorthe, hans kone, der så stillingsopslaget og spurgte ham, om det ikke var noget for ham. Og efter lidt vejen frem og tilbage sendte han en ansøgning, kom til samtale og fik jobbet.

Nu er hallen og stadion ikke et fremmed område for Thorkild, idet han i mange år selv har spillet fodbold, men også trænet adskillige hold og været en del af bestyrelsen i Borris IF. Så den store præsentation i foreningssammenhæng er ikke nødvendig J

Thorkild lægger også vægt på, at hans job er et familieprojekt, idet både Dorthe og børnene er en del af det, og at de gerne giver et nap med. At være omgivet af aktive, glade mennesker i dagligdagen er et fantastisk aktiv, ja og så endda få løn for det.

Allerede de første weekender i januar var der run på, idet der var håndboldstævner og marked. Alle i familien var i sving - der blev bagt, der blev lavet burgere, der blev serveret kaffe, der blev solgt slik osv. Som Thorkild sagde: ”Jeg skal bare gå rundt og ligne én, der laver noget”.

De første 3 måneder vil han så finde ud af, om der skal ansættes personale til cafeteriet på hverdagsaftner m.m. Der er selvfølgelig også meget nyt, man skal sætte sig ind i, men han tager udfordringerne, når de dukker op.

En af dem kom en lille flok unge mænd med. De spurgte ham, om han ikke kunne lave noget aftensmad til dem en dag om ugen, for de var til spin og skulle så en lille time efter til fodbold i hallen. Hvorfor ikke J ”Jeg fik da lavet dansk bøf med løg til dem”, og ugen efter blev det til karbonader. Ikke at jeg har prøvet det mange gange før, og spurgte da også til råds. Det bedste er da også, at når de har spist godt af min mad, kan jeg løbe fra dem i fodbold, griner Thorkild højlydt.


Lili Kristensen (Sognebladet)

Borris Sports- og Kulturcenters bestyrelse

 

bestyrelsenborrishallen@remove-this.gmail.com

 

Jacob Hindsig (Formand)  

tlf. 51 54 16 44

Dorthe Larsen (sekretær)

 tlf. 6111 3384

Brian Guldager

   Michael Thomsen

Jørgen Daasbjerg