Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Brunbjerg Ferie

 

Brunbjerg Ferie

Tlf: 3116 3235 eller 3178 7601

H.C. Andersen kunne godt have fået inspiration til Den grimme ælling på Brunbjerg. Vi tilbyder centralt beliggende ferieboliger i naturskønne omgivelser. Brunbjerg er et godt udgangspunkt for udflugter til Vesterhavet, Legoland, Givskud Zoo (Løveparken) og mange andre attraktioner.

Til toppen

23-01-2013

Egeskovgård

Hytte 3 pers opført 2012

Hej vi har lavet en lille hytte som du kan leje. Den ligge ca 600 mtr Fra broen over Skjernå ( Over Borris krog) Der er 3 sovepladser Køkken/Brus / Wc . Vi Åbner for varme og vand i hytten 1 Marts og lukker igen 1 nov, vi håber i kan tænke jer at leje hytten, evt for at fiske i skjern å eller bare holde ferie i området.

Med Venlig Hilsen Fam Gosvig Borris. se her

Andersen Invest

Andersen invest feriehusudlejning mm.
Tlf: 9736 6563 / 22 35 81 40

 

Feriehuse, ferielejligheder og værelser centralt beliggende i Borris by. Moderne ferieboliger/ lejligheder nær de gode fiskevande Også for familier med børn - Mange gode udflugtsmuligheder

Visitvest link

Til toppen

Sønderbygård

Sønderbygård
Tlf 9736 6028

Mindre end et stenkast fra Skjern Å - Åen løber lige syd for haven
Ferieophold i lækre omgivelser på bondegård eller i feriehus
Moderne feriebolig på 80 m2 nær de gode fiskevande, samt et stort værelse i den ene staldlænge
Også for familier med børn - Mange gode udflugtsmuligheder

Flodgaard Mohair

 

Flodgård Mohair

Lejlighed på ca. 50m2, indeholdende to værelser med en dobbeltseng i hver, der er desuden mulighed for barneseng. Badeværelse med bruser, samt kombineret køkken/opholdsrum.
Lejligheden er indrettet i tidligere staldbygning på en gård, hvor der også er gårdbutik med mohairprodukter fra egne mahairgeder, og desuden har vi 8-10 islandske heste.

Visitvest link

Til toppen

Sol og Strand Feriehusudlejning

 

Sol og Strand Feriehusudlejning

Lindvigvej er nedenstående huse til udlejning

Find dem på Sol og Strands Hjemmeside via flg. søgefelt --->

Indtast Reg. nr.: 24-3900 eller 24-3901

og læs og se mere:

(Udrag fra hjemmesiden)

Borris er beliggende nær Skjern i en afvekslende og smuk natur.Den hyggelige landsby Borris er omgivet af et dejligt hedelandskab med skov og å. Et ideelt udgangspunkt for en afslappende ferie i særdeles naturskønne omgivelser. Der er gode indkøbsmuligheder i byen og det er muligt at spise på byens hotel. Fra Borris er der ca. 12 km til Skjern, 20 km til Ringkøbing Fjord og 40 km til Vesterhavet. Områdets centrale beliggenhed betyder, at ...........

Bed and Breakfast

 

Bed and Breakfast (Astrup) - 7 km fra Borris

Privat logi, med eller uden morgenmad, tilbydes i villa i rolige omgivelser i landsbyen Astrup 10 km NØ for Skjern og 10 km S for Videbæk (Rute 467).

Her er 4 værelser med 7 senge, stort badeværelse, køkken med el-komfur, mikroovn, kaffemaskine, køleskab samt almindeligt køkkenudstyr og service, stor opholdsstue med satellit-tv og video samt fri adgang til stor have.

3 km til Ejstrupsøerne med fiskesø (ørreder) og afmærkede kondistier i smuk natur. 8 km til Skjern Å (laks, fugle og naturgenopretning).

Visitvest link

VisitVest

Besøg envidere VisitVest.dk

Til toppen